Karten

Voor de snelheidsduivels

Onze spectaculaire kartbaan, voorzien van een spannend parcours met tunnels, een heuvel, een kombocht en twee hairpins, is speciaal ontworpen voor jou!  Echt iedereen, van beginnend tot professionele karter, kan bij ons terecht.

Je kunt racen in een volwassen-heat vanaf 13 jaar en een lengte van minimaal 1.60m. Als je nog niet die leeftijd of lengte hebt bereikt, kun je gelukkig alsnog karten! Kinderen vanaf de leeftijd van 8 jaar en een lengte vanaf 1.35m kunnen ook racen op onze kartbaan.

koop hier je tickets

Karten

Racen doe je in onze elektrische karts. De karts hebben geen schadelijke uitstoot. Dat maakt karten in De Uithof een klimaat neutrale activiteit!

Alle karts worden door onze eigen monteurs onderhouden. Hierdoor weten wij altijd wat er met de karts gebeurt en zorgen wij voor een zo hoog mogelijke kwaliteit van de karts. Dit alles zodat jij het ultieme racegevoel beleeft bij De Uithof.

 

LET OP!
In de voorjaarsvakantie (25 februari – 3 maart 2019) gelden er bij Kart & Games andere openingstijden

IJskarten

Voor slechts 10 weken per jaar (april, mei en de eerste weken van juni) wordt onze 400meter schaatsbaan omgetoverd tot spectaculair ijskartparcours. Driften door bochten van 180 graden, opspattend ijs en speciaal geprepareerde karts voorzien van spikes staan garant voor spanning en sensatie. Daag jij je vrienden, familie of collega’s uit voor deze spannende activiteit?!

Onze karts worden ieder jaar volledig gereviseerd. Hierdoor zijn ze in topconditie en betrouwbaar. Onze Sodi 50cc benzinekarts hebben een topsnelheid van 53km waardoor jij een ultieme race ervaart.