IJskarten

Zet de sporter in je aan!

Van begin april tot midden juni wordt de 400 meter schaatsbaan omgetoverd tot een spectaculair ijskartcircuit. Dit is hét spektakel van jaar! Kom met slippende banden driften door de bochten van 180 graden. Opspattend ijs en speciaal geprepareerde karts voorzien van spikes staan garant voor spanning en sensatie. Onze karts worden ieder jaar volledig gereviseerd. Hierdoor zijn ze in topconditie en betrouwbaar. Onze Sodi 50cc benzinekarts hebben een topsnelheid van 53 km waardoor jij een ultieme race ervaart. Zet de ijskarter in je aan en versla je vrienden, familie of collega’s tijdens een heat ijskarten. Tip: reserveer tijdig want het ijskarten bij De Uithof is populair.

Let op: voor het ijskarten moet je minstens 14 jaar en 1.60 cm lang zijn.

 

Prijzen

1 heat ijskarten  |  17,95

2 heats ijskarten  |  33,95

3 heats ijskarten  |  46,95

*1 heat duurt 10 minuten

 

Reserveren kan nu al! Vul onderstaand formulier in of bel naar onze kassa via 0900-33 84 84 63.

 

 

Uniek bedrijfsuitje

Ga je op pad met collega’s? Kom spectaculair ijskarten! De Uithof heeft verschillende verrassende arrangementen voor bedrijven en voor groepen vanaf 10 personen. Informeer naar de mogelijkheden via onderstaand formulier of door een mail te sturen naar sales@deuithof.nl.

 

Reserveren IJskarten

  • Wanneer wil je komen ijskarten?

  • Geef hieronder aan op welke dag en rond welk tijdstip je zou willen komen ijskarten. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om af te stemmen op welke dag en op welk tijdstip je over het ijs kunt scheuren.
  • Heb je opmerkingen?

 

Let op!

Op 3 februari zijn de sneeuwbaan, de kartbaan en de lasergame-arena exclusief verhuurd tussen 11.00 – 17.00 uur.

Logo De Uithof | De Uithof

Wil je toch langskomen, dan kan dat buiten deze tijden. Je kunt je toegangskaartje voor de sneeuwbaan kopen aan de kassa.
Karten en lasergamen kan online gereserveerd worden. De schaatsbaan is gewoon de hele dag geopend.