Speel de
Ice Games

SPEEL ECHTE OUDHOLLANDSE SPELLETJES OP HET IJS. EEN STUKJE NOSTALGIE, MAAR VOORAL HEEL VEEL GEZELLIGHEID, DAT ZIJN DE ICE GAMES IN DE UITHOF. IEDEREEN KAN MEEDOEN MET VERSCHILLENDE LEUKE ACTIVITEITEN. NIET GEK DUS DAT DIT ARRANGEMENT ZEER POPULAIR IS!

 

De Ice Games zijn leuk en vernieuwend. Het hele team heeft genoten!

Medewerker ANWB

Teambuildings uitje met collega's

Eerst even wennen op het ijs en daarna aan de slag met vier verschillende activiteiten. Eisstockshiessen, priksleeën, sjoelbakschieten en icebike rijden. Samenwerken is de sleutel bij deze spellen!

Daag elkaar uit!

Met de Ice Games heb je gegarandeerd een leuk uitje! We werken samen met onze partner Evorsa met verschillende groepsuitjes. Op hun website vind je meer informatie en kun je reserveren.

DE UITHOF GESLOTEN I.V.M. HET CORONA-VIRUS

Rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM, de veiligheid van onze bezoekers en personeel hebben wij besloten De Uithof te sluiten om zo de verspreiding van het Corona-virus (COVID-19) tegen te gaan.

De Klimmuur, Oomssport, FitforFree, Evorsa en de Airsoft zijn huurders in de Uithof en exploiteren allen zelfstandig. Zij nemen met betrekking tot het Corona-virus een eigen beslissing.

Klik hier voor meer informatie