Informatie
bumperball

Bumperball

Op zoek naar een nieuwe uitdaging met een extreem hoge fun factor? Dan is deze activiteit zeker wat voor jou! Met een luchtbel om je heen moet jij met je teamgenoten zien te scoren. Zoals de titel al doet vermoeden, kan je met de ballen elkaar omver ‘bumpen’.

Botsen, omvallen, pasen, schieten en scoren is de formule. Komt jouw team als winnende uit de strijd?

Duur

De speeltijd wordt bepaald door het aantal deelnemers, onderstaand schema is hiervoor bepalend:

2 t/m 5 personen            15 minuten

6 t/m 10 personen          30 minuten

11 t/m 15 personen       45 minuten

16 t/m 20 personen       60 minuten

Etc.

Intensiteit & wisselen

Vanwege de intensiteit van de activiteit wordt er, ongeacht het aantal deelnemers, teams gemaakt waarin wordt gerouleerd. Houd er rekening mee dat een team maximaal uit 5 deelnemers bestaat.

Programma

Na instructies over  de veiligheid en regels zullen er eerst een aantal oefeningen gedaan worden om gewend te raken aan de luchtbal. Nadat iedereen de techniek door heeft van het omvallen en opstaan is het de hoogste tijd voor een wedstrijdje!

Meer informatie

De leukste games

Kom schaatsen op onze semi-overdekte 400 meter ijsbaan.

Op de semi-overdekte 400 meter ijsbaan trainen professionele teams als voorbereiding op toernooien en schaatsen zowel beginners als gevorderden hun rondjes. Wil je jouw techniek verbeteren? Meld je dan aan bij onze schaatsschool! Op het middenterrein van de ijsbaan ligt de funrink, die je gemakkelijk via de loopbrug kan bereiken. In de funrink hoef je geen rekening te houden met de verplichte rijrichting. Naast de ijsbaan vind je het schaatscafe, waar u terecht kunt voor een heerlijke kop warme chocomelk of koffie. Regelmatig staat er ook een heerlijke poffertjeskraam langs de 400-meter baan. Want zeg nou zelf… wie krijgt er geen trek van het schaatsen?
Naast ‘normaal’ schaatsen kan je bij De Uithof ook terecht voor kunstrijden, curling en ijshockey. De ijshockeyhal is de thuishaven van de enige ijshockeyclub van Den Haag, HYS The Hague. Daarnaast biedt de ijshal in de winter onderdak aan sporten als kunstrijden en shorttrack.