Informatie
Bumperball

OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE UITDAGING MET EEN EXTREEM HOGE FUN FACTOR? DAN IS DEZE ACTIVITEIT ZEKER WAT VOOR JOU! MET EEN LUCHTBEL OM JE HEEN MOET JIJ MET JE TEAMGENOTEN ZIEN TE SCOREN. ZOALS DE TITEL AL DOET VERMOEDEN, KAN JE MET DE BALLEN ELKAAR OMVER ‘BUMPEN’. BOTSEN, OMVALLEN, PASEN, SCHIETEN EN SCOREN IS DE FORMULE. KOMT JOUW TEAM ALS WINNENDE UIT DE STRIJD?

Duur

De speeltijd wordt bepaald door het aantal deelnemers, onderstaand schema is hiervoor bepalend:

2 t/m 5 personen            15 minuten

6 t/m 10 personen          30 minuten

11 t/m 15 personen       45 minuten

16 t/m 20 personen       60 minuten

Etc.

Intensiteit & wisselen

Vanwege de intensiteit van de activiteit wordt er, ongeacht het aantal deelnemers, teams gemaakt waarin wordt gerouleerd. Houd er rekening mee dat een team maximaal uit 5 deelnemers bestaat.

Programma

Na instructies over  de veiligheid en regels zullen er eerst een aantal oefeningen gedaan worden om gewend te raken aan de luchtbal. Nadat iedereen de techniek door heeft van het omvallen en opstaan is het de hoogste tijd voor een wedstrijdje!

Meer informatie/ reserveren >>

DE UITHOF GESLOTEN I.V.M. HET CORONA-VIRUS

Rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM, de veiligheid van onze bezoekers en personeel hebben wij besloten De Uithof te sluiten om zo de verspreiding van het Corona-virus (COVID-19) tegen te gaan.

De Klimmuur, Ooms schaatssport, FitforFree, Evorsa en de Airsoft zijn huurders in de Uithof en exploiteren allen zelfstandig. Zij nemen met betrekking tot het Corona-virus een eigen beslissing.

Klik hier voor meer informatie