Bumperball
on ice

BUMPERBALL IS SPECTACULAIR… MAAR DE UITHOF BRENGT BUMPERBALL NAAR EEN NOG EXTREMER NIVEAU. BUMPERBAL ON ICE! MET EEN LUCHTBEL OM JE HEEN MOET JIJ MET JE TEAMGENOTEN ZIEN TE SCOREN. HET IS DUS OPPASSEN DAT JE NIET OMVER ‘GEBUMPT’ WORDT… OF GLIJD JE EERDER UIT?

Botsen, omvallen, pasen, schieten en scoren is de formule. Komt jouw team als winnende uit de strijd?

Programma

De activiteit duurt in totaal 60 minuten. Na instructies over  de veiligheid en regels zullen er eerst een aantal oefeningen gedaan worden om gewend te raken aan de luchtbal. Nadat iedereen de techniek door heeft van het omvallen en opstaan is het de hoogste tijd voor een wedstrijdje!

 Kledingadvies

Houd ten alle tijden rekening met de locatie en het weer. Zorg er voor dat je warm gekleed bent en eventueel extra kleding mee heb. Advies is sportieve kleding en sportschoenen. Sieraden en horloges zijn niet toegestaan.

Meer informatie >>

DE UITHOF GESLOTEN I.V.M. HET CORONA-VIRUS

Rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM, de veiligheid van onze bezoekers en personeel hebben wij besloten De Uithof te sluiten om zo de verspreiding van het Corona-virus (COVID-19) tegen te gaan.

De Klimmuur, Ooms schaatssport, FitforFree, Evorsa en de Airsoft zijn huurders in de Uithof en exploiteren allen zelfstandig. Zij nemen met betrekking tot het Corona-virus een eigen beslissing.

Klik hier voor meer informatie