Bumperball
on ice

Bumperball on ice

Bumperbal is spectaculair… Maar De Uithof brengt bumperball naar een nog extremer niveau. Bumperbal on ice! Met een luchtbel om je heen moet jij met je teamgenoten zien te scoren. Het is dus oppassen dat je niet omver ‘gebumpt’ wordt… of glijd je eerder uit?

Botsen, omvallen, pasen, schieten en scoren is de formule. Komt jouw team als winnende uit de strijd?

Programma

De activiteit duurt in totaal 60 minuten. Na instructies over  de veiligheid en regels zullen er eerst een aantal oefeningen gedaan worden om gewend te raken aan de luchtbal. Nadat iedereen de techniek door heeft van het omvallen en opstaan is het de hoogste tijd voor een wedstrijdje!

 Kledingadvies

Houd ten alle tijden rekening met de locatie en het weer. Zorg er voor dat je warm gekleed bent en eventueel extra kleding mee heb. Advies is sportieve kleding en sportschoenen. Sieraden en horloges zijn niet toegestaan.

Meer informatie

Kom schaatsen op onze semi-overdekte 400 meter ijsbaan.

Op de semi-overdekte 400 meter ijsbaan trainen professionele teams als voorbereiding op toernooien en schaatsen zowel beginners als gevorderden hun rondjes. Wil je jouw techniek verbeteren? Meld je dan aan bij onze schaatsschool! Op het middenterrein van de ijsbaan ligt de funrink, die je gemakkelijk via de loopbrug kan bereiken. In de funrink hoef je geen rekening te houden met de verplichte rijrichting. Naast de ijsbaan vind je het schaatscafe, waar u terecht kunt voor een heerlijke kop warme chocomelk of koffie. Regelmatig staat er ook een heerlijke poffertjeskraam langs de 400-meter baan. Want zeg nou zelf… wie krijgt er geen trek van het schaatsen?
Naast ‘normaal’ schaatsen kan je bij De Uithof ook terecht voor kunstrijden, curling en ijshockey. De ijshockeyhal is de thuishaven van de enige ijshockeyclub van Den Haag, HYS The Hague. Daarnaast biedt de ijshal in de winter onderdak aan sporten als kunstrijden en shorttrack.