Arrow Tag

Arrow Tag

Heb jij altijd al eens willen ervaren hoe het is om in de film ‘The Hunger Games’ te spelen? Grijp dan je kans met een pijl en boog en stap in het speelveld. Met een masker op je hoofd, een boog en 1 pijl is jouw missie om de tegenpartij te raken. Lukt het jou om het doelwit van de tegenpartij uit te schakelen?

 

Programma

Arrow Tag duurt in totaal 60 minuten. De activiteit begint met een korte workshop over de techniek van het schieten, veiligheidspunten en de uitleg over het spel. Nadat iedereen overweg kan met zijn of haar boog, kunnen de spelen beginnen. Terwijl je pijlen ontwijkt achter verschillende obstakels, zul je met slechts 1 pijl je tegenstanders moeten raken. Mis geschoten? Dan wacht jou de taak om de losse pijlen in het veld te gaan verzamelen. Let op dat je niet onverwachts wordt neer geschoten!

Kledingadvies

Sportieve kleding en sportschoenen. Sieraden en horloges zijn niet toegestaan. Het Arrow Tag bevindt zich in de 400 meter schaatsbaan op een kunstgrasveld. Het kunstgrasveld is niet overdekt, wat inhoud dat de buitentemperatuur van toepassing is. Houd in het geval van regen en slecht weer rekening met extra kleding.

Meer informatie

Aanbiedingen

Vanaf 6 personen, €16,- per persoon

Arrow Tag

Spanning en sentatie

Arrow Tag duurt in totaal 60 minuten. De activiteit begint met een korte workshop over de techniek van het schieten, veiligheidspunten en de uitleg over het spel. Nadat alle kinderen overweg kunnen met zijn of haar boog, kunnen de spelen beginnen. Terwijl je pijlen ontwijkt achter verschillende obstakels, zul je met slechts 1 pijl je tegenstanders moeten raken. Mis geschoten? Dan wacht jou de taak om de losse pijlen in het veld te gaan verzamelen. Let op dat je niet onverwachts wordt neer geschoten!

Let op!

Op 3 februari zijn de sneeuwbaan, de kartbaan en de lasergame-arena exclusief verhuurd tussen 11.00 – 17.00 uur.

Logo De Uithof | De Uithof

Wil je toch langskomen, dan kan dat buiten deze tijden. Je kunt je toegangskaartje voor de sneeuwbaan kopen aan de kassa.
Karten en lasergamen kan online gereserveerd worden. De schaatsbaan is gewoon de hele dag geopend.