Opa & Oma Woensdag!

IS DE WOENSDAG OOK OPA/ OMA-DAG IN JULLIE FAMILIE? DAN HEB JE GELUK! OP WOENSDAGMIDDAG HEEFT DE SCHAATSBAAN VAN DE UITHOF NAMELIJK EEN ACTIE VOOR OPA’S, OMA’S EN DE KLEINKIND(EREN)!

Een dagje schaatsen met kinderen is een cool dagje uit. Leer de kids schaatsen met de schaatshulpjes op de Funrink of ga samen snelle rondjes schaatsen op de 400-meterbaan in de winter. Wanneer je samen met (minstens) één kleinkind naar De Uithof komt, mag jij voor slechts 4 euro de schaatsbaan op. Ga je samen met je partner en met twee kleinkinderen? Dan mogen zowel opa als oma voor 4 euro per persoon de schaatsbaan op.

 

Voorwaarden

  • Het ticket is af te halen aan de kassa op woensdagmiddagen tussen 12:00 en 15:00 uur. De schaatsbaan is tot 16.30 geopend – check wel altijd de actuele openingstijden op de website.
  • Deze actie is niet geldig op feestdagen en in de vakanties van Midden Nederland (zie hier de vakanties).
  • De actie niet te combineren met andere acties.
  • De actie is alleen geldig in het winterseizoen (begin oktober t/m eind maart).

DE UITHOF GESLOTEN I.V.M. HET CORONA-VIRUS

Rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM, de veiligheid van onze bezoekers en personeel hebben wij besloten De Uithof te sluiten om zo de verspreiding van het Corona-virus (COVID-19) tegen te gaan.

De Klimmuur, Oomssport, FitforFree, Evorsa en de Airsoft zijn huurders in de Uithof en exploiteren allen zelfstandig. Zij nemen met betrekking tot het Corona-virus een eigen beslissing.

Klik hier voor meer informatie