Drift ’n Drink (studentendeal)

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!

Als student ben je natuurlijk altijd in voor een feestje of gezellige activiteit! Laten wij nu een heel speciale activiteiten in huis hebben. Bij De Uithof kun je vanaf 6 april t/m 10 juni ijskarten: dé activiteit om samen met vrienden te doen. In plaats van een potje bierpongen, gaan jullie eens uittesten wie de echte winnaar is. Al hebben wij natuurlijk ook gedacht aan de drank.

Studenten IJskarten | Drift 'n Drink

Met de aanbieding Drift ‘n Drink kun je op vertoon van je collegekaart of schoolpas 1 heat over het ijs driften, 2 drankjes bestellen en genieten van bitterballen voor 21,50 euro per persoon. We hebben ook gelijk voor je uitgerekend wat dat verschilt met de normale prijs (hoef je dat zelf niet meer te doen). Normaal betaal je namelijk 24 euro per persoon, dus die 3,50 kun je in je zak steken. De drankjes & bitterballen worden geserveerd in het ijskartcafé naast de ijskaartbaan waar je nog na kunt praten over jouw overwinning.

Dit arrangement is te reserveren vanaf een groep van 4 personen. Je kunt reserveren via onderstaand formulier of door te bellen naar 070- 309 96 49. Let op: doe dit uiterlijk 1 dag van tevoren. Vermeld in het formulier in de opmerkingen dat je de studentendeal Drift ’n Drink wilt boeken.

Let op: alcoholische dranken worden alleen geserveerd aan personen boven de 18 jaar!

Reserveren Drift 'n Drink

  • Let op: het ijskart-seizoen is van 6 april tot en met 10 juni 2019.
  • Met hoeveel mensen wil je komen ijskarten?

  • Wanneer wil je komen ijskarten?

  • Geef hieronder aan op welke dag tussen 6 april en 10 juni en rond welk tijdstip je zou willen komen ijskarten. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om af te stemmen op welke dag en op welk tijdstip je over het ijs kunt scheuren.
  • Heb je opmerkingen?