30 euro tegoedbon voor vakantie Wilder Kaiser

13 september 2018 - 31 oktober 2019

Korting op je wintersport in Wilder Kaiser

Boek je een cursus of een Happy Kids Week bij Skischool De Uithof of ben je lid van de Snowclub, dan ontvang je een tegoedbon van 30 euro voor Wilder Kaiser.
De tegoedbon is te verzilveren voor je vakantie op Wilder Kaiser en kan ingewisseld worden tot 31-10-19.

Je kunt de tegoedbon eenmalig gebruiken en je hebt keuze uit diverse aanbieders, zoals accommodaties, restaurants, skischolen, skiverhuur en zelfs bij de liften voor een korting op je skipas!

Vakantieregio Wilder Kaiser 

Skivakantie op de Wilder Kaiser in Ellmau, Going, Scheffau en Söll verbindt de charme van authentieke Tiroolse dorpjes met de kwaliteit van een van de grootste en modernste skigebieden van Oostenrijk – de SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental. Oppas voor baby’s en kinderen is er bij de berg- en dalstations, gespecialiseerde kinderskischolen maken het skiplezier compleet. Voor iedereen die buiten de pistes actief wil zijn, worden onder andere winterwandelingen, lamatrekking of een dag met husky’s aangeboden. Verder kunt u in het grootste nachtskigebied van Oostenrijk in Söll op 10 km piste tot laat in de avond van ski-uurtjes genieten of op een van de verlichte rodelbanen van de nacht een dag maken.