Fun bij de Uithof
Schaatsbaan - De Uithof
Koop hier je online tickets
Snapchat De Uithof
  • Schaatsbaan

Schaatsbaan

Ben je op zoek naar een schaatsbaan in Den Haag en omgeving? De Uithof in Den Haag is het schaatscentrum van de Randstad!

De Uithof in Den Haag is de meest multifunctionele sport- en evenementenlocaite (locatie) van de Randstad. De Uithof beschikt naast vele horecagelegenheden over een skibaan, een volledig vernieuwde indoor kartbaan en over een prachtige schaatsbaan!

Schaatsbaan in De Uithof

De Uithof beschikt over een semi-overdekte 400 meter schaatsbaan. Op deze ijsbaan trainen professionele schaatsteams ter voorbereiding op grote toernooien (wedstrijden). Daarnaats is de schaatsbaan uitermate geschikt voor de zowel beginnende schaatser als de gevorderde schaatser!

Mogelijkheden van de schaatsbaan

In het midden van de schaatsbaan ligt de funrink. Op deze kleinere schaatsbaan kun je ongestoord schaatsen zonder dat je je rekening hoeft te houden met een verplichte rijrichting, die wel geldt op de grote schaatsbaan.
De schaatsbaan van De Uithof wordt verder nog gebruikt voor kunstrijden, curling en ijshockey. Verder kun je er terecht voor het ijskarten!

Schaatsarrangementen

Wil je samen met je familie, vrienden, collega’s of je team genieten van een dagje ijspret op de schaatsbaan? De Uithof heeft verschillende schaatsarrangementen.
Zo hebben we het ‘icegames’-arrangement waarbij je activiteiten zoals sleetje prikken en doeltje schieten gaat doen. Je kunt ook het ‘slip & slide curling’-arrangement doen waarbij je in een 1 uur durende clinic de sport curling leert.
Je kunt uiteraard ook een schaatsfeestje of een wintersportfeestje organiseren.

Meer informatie over activiteiten op onze schaatsbaan?

Wil je meer weten over wat je kunt doen op de schaatsbaan van De Uithof? Neem dan contact met ons op. Onze contactgegevens vindt je hiernaast. Je kunt natuurlijk ook direct een arrangement reserveren!

Meer informatie

Kies hier een schaatsbaan arrangement